30 Mayıs 2010 Pazar

yalova veteriner kliniği

google'ın algoritmasını hala çözebilmiş değilim.. yalova veteriner kelimesindeki 5 site sürekli dalgalanmalar yaşıyor. link aldığım site içeriğinin alakasız olmasına rağmen google/en de yalova veteriner kelimesinde 1. sırada çıkıyor. yalova veteriner klinikleri google/en de ilk sayfada çıkıyor ama yalova veteriner kelimesinde diğer sitelerinde yükselmesi lazım.

3 yorum:

  1. bu yazıyı bugün ekledim indexlenmiş ve 5. sayfada anasayfa ilk sayfadan daha önde :) demekki google kendi linkini verdiğim sayfaları seviyor..

    YanıtlaSil
  2. spam olmaktan korkuyorum sanırım yalova veteriner haricindeki keywords lerden (kedi, köpek, mama, tasma vs.) içerik eklemeye devam edicem.

    YanıtlaSil
  3. 2 saatte 2. sayfaya yükseldi google sen bu kadar kibirlimiydin? neyse (yalova veteriner) 10 tane falan özgün resim bulmam lazım ( örneğin bir resim 640x480 ise bunu kenarlarından 1er cm kesersek ve tonlarında az bişey oynarsak ayrıca boyutunu küçüktürsek ...ufak photoshop işlemleri.. hashlerini değiştiririz böylece özgün içerik olur. ) Özgün resim bulup konuları artık resimli ekliyeceğim google imagestede de yükselmenin normal arama motorunda yükselmeye etkisi olabilir resimleri yalova-veteriner, yalova_veteriner gibi adlandırıcağım.

    YanıtlaSil